Rezultatele obţinute de poliţiştii din Dâmboviţa în ultimele 24 de ore

260 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi, au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 45 de evenimente, cele mai multe, 35, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 35 de infracţiuni, dintre care 25 contra persoanei şi 7 contra patrimoniului.
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 37.305 lei.
De asemenea, au reţinut 8 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Moreni au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din localitate.
Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbi-baţiei alcoolice.
Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pentru creşterea gradului de siguranţă în mediul online, poliţiştii vin în sprijinul copiilor

Atenţie la persoanele străine, cunoscute pe diverse platforme de socializare! Nu le divulgaţi parolele de acces, informaţii personale ori despre familia dumneavoastră. Nu uitaţi: parolele conturilor sunt secrete şi vă aparţin. Sunt precum cheile de la casă! Aveţi grijă de ele şi nu le daţi străinilor. Manifestaţi prudenţă atunci când […]