Rezultate simulare Evaluarea Naţională: Procentul elevilor cu medii peste 5, sub media la nivel naţional

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a comunicat rezultatele obţinute de elevii care au participat la probele scrise la simularea pentru Evaluarea Naţională, pe 29 şi 30 martie.
La Limba şi literatura română, procentul notelor mai mari sau egale cu 5 este 68.39% şi un singur elev a obţinut nota 10 (Şcoala Gimnazială „Şerban Cioculescu” Găeşti).
La Matematică procentul notelor mai mari sau egale cu 5 este substanţial mai redus, respectiv 54.08%. La această probă 12 elevi au obţinut nota 10 (cinci elevi de la Colegiul Naţional „lenăchiţă Văcărescu” Târgovişte şi câte un elev de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella” Târgovişte, Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” Târgovişte, Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” Găeşti, Şcoala Gimnazială „Coresi” Târgovişte, Şcoala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, Şcoala Gimnazială „Şerban Cioculescu” Găeşti şi Şcoala Gimnazială Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa).
Procentul elevilor cu medii mai mari sau egale cu 5 este de 60.62%, cu cinci puncte procentuale sub media la nivel naţional – 65.60%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE ESTE NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

Aşteptarea a luat sfârşit. Târgovişte are, din nou, o echipă campioană a României la senioare! După titlurile obţinute de fetele secţiei de baschet, a venit rândul voleiului să aşeze cel mai râvnit trofeu în vitrina clubului nostru. Căutările ce s-au întins pe parcursul multor ani s-au încheiat odată cu identificarea […]