REZULTATE FRUMOASE PENTRU MICII LUPTĂTORI DE LA CS TARGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Cei mai mici sportivi de la CS Târgovişte au impresionat din plin la ediţia din acest an a Campionatului Naţional Individual de Lupte pe plajă pentru juniori 4 şi U15, desfăşurat la Costineşti.
Tinerii luptători ai clubului dâmboviţean, antrenaţi de Cornel Cornea, au reuşit să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere după ce au avut parte de evoluţii foarte bune în finala Naţionalelor de Aptitudini Specifice.

Daniel Marian Mihai şi-a arătat din plin calităţile şi a cucerit atât medalia de argint, cât şi pe cea de bronz. Cu argint a revenit acasă şi Patrick Petruş Amuza.
În schimb, Maria Gavrilă, Robert Stănică şi Raul Bobleac au intrat în posesia bronzului.
Pe parcursul a patru zile de întreceri, sportivii Clubului Sportiv Târgovişte au avut parte de evoluţii încântătoare, lupte spectaculoase şi trasee cu adrenalină la cote ridicate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (26)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Dar Kennedy a ratat ocazia de a începe demersurile necesare pentru inaugurarea unor relaţii cu China. Pe de altă parte, nici China, ce se afla încă în sfera de influenţă a U.R.S.S.-ului, nu era încă pregătită să se aprpie de Statele Unite. De asemenea, Kennedy a […]