REZULTATE EXCELENTE PENTRU PUGILIȘTII DE LA CS TÂRGOVIȘTE

Date:

Rezultate notabile pentru pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest a Campionatului Național de Box pentru cadeți. La capătul unor evoluții la înălțime, doi dintre boxerii clubului nostru, antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan, au devenit vicecampioni ai României, pe ringul din Piatra Neamț.

Luca Balas a cucerit medalia de argint după ce a arătat o evoluție de zile mari pe întreaga durată a concursului. Promițătorul pugilist a urcat pe treapta a doua a podiumului, la categoria 63 de kilograme. În finala categoriei, acesta a fost învins, cu 1-2, de Cristian Ionescu, de la Olimpia București.

De asemenea, Sașa Moiceanu și-a adjudecat și el argintul după ce a depus un efort substanțial la acest campionat național. În meciul din finală, susținut în fața constănțeanului Evren Sali, a boxat cu brațul stâng fracturat. Acesta a fost oprit de arbitri din cauza accidentării tot mai vizibile. Sașa a devenit vicecampion al României la categoria 66 de kilograme. Ambii sportivi ai clubului nostru au susținut câte patru meciuri la ediția din acest an a Campionatului Național de cadeți.

Secția de box a clubului nostru are o frumoasă și valoroasă tradiție în ceea ce privește educația prin nobila artă, precum și practicarea acestui sport la parametri de performanță.

La ediția din acest an a Campionatului Național au participat 215 de boxeri ce au reprezentat majoritatea cluburilor din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...