REZULTATE EXCELENTE ALE CLUBULUI SPORTIV TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Clubul Sportiv Târgovişte a fost reprezentat la înăţime la Openul României de karate, găzduit de Sala Sporturilor din Petroşani, la sfârşitul săptămânii.
Valentin Cîrlan, sportiv antrenat de Ionuţ Munteanu, a fost de neoprit pe durata competiţiei, iar la final şi-a adjudecat medalia de aur la kumite. Karateka clubului nostru a urcat pe prima treaptă a podiumului la Under 21, în limitele categoriei 60 de kilograme. De asemenea, la seniori, tot la kumite, Valentin s-a clasat pe locul 5. La ediţia din acest an a concursului, Cârlan a adus clubului nostru cea mai preţioasă medalie.
Un alt sportiv de la CS Târgovişte care a urcat pe podium la Petroşani a fost Adrian Drăguş. După o evoluţie bună pe durata întrecerii, acesta a intrat în posesia bronzului la cadeţi, la categoria +70 de kilograme.
Alţi karateka ai clubului nostru care au avut parte de evoluţii apreciabile la Openul României au fost Robert Merda (juniori kata) şi Damian Petrescu (kumite cadeţi +70 kg).
Scopul competiţiei a fost promovarea karate-ului şi criteriu de selecţie pentru sportivii participanţi în vederea alcătuirii lotului care va participa la Campionatele Europene şi Mondiale din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE VOLEIUL

La sfârşitul săptămânii, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte îşi începe aventura în campionatul intern cu un joc extrem de dificil în faţa propriilor suporteri. Astfel, sâmbătă, 5 octombrie 2019, de la ora 17.30, CSM Târgovişte primeşte vizita fetelor de la CS Medgidia, echipă nou promovată în […]