REZULTATE DE EXCEPŢIE PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

În pofida condiţiilor grele de antrenament, din cauza pan-demiei de coronavirus, sportivii de la CS Târgovişte au obţinut rezultate de excepţie la Campionatul Naţional de lupte pentru seniori U23, desfăşurat perioada 27-29 noiembrie, la Constanţa.
Diana Vlăsceanu, una dintre cele mai valoroase luptătoare din România, a devenit campioană naţională, în limitele categoriei 76 de kilograme. Sportiva clubului nostru a intrat în posesia medaliei de aur după ce a avut parte de un parcurs ireproşabil pe toată durata concursului.
De asemenea, alţi doi luptători din cadrul clubului nostru sau prezentat mai mult decât bine la Naţionalele de la malul mării. Adrian Bârdeş (cat. 86 kg) şi Andrei Burcea (65 kg) au intrat în posesia bronzului după ce şi-au adjudecat victorii în cadrul finalelor mici.
„Rezultatele obţinute de sportivii noştri sunt foarte bune, ţinând cont de situaţia existentă, din cauza pandemiei de coron-avirus. Diana a arătat din nou că este una dintre cele mai bune luptătoare din ţară la categoria sa de vârstă. Nu reprezintă nicio surpriză că a devenit campioană a României, cunoscându-se foarte bine rezultatele ei de până acum. În schimb, cei doi luptători care au obţinut bronzul au dovedit şi ei că reprezintă două mari speranţe ale luptelor masculine din Dâmboviţa”, a declarat Cornel Cornea, antrenorul celor trei medaliaţi, dar şi al secţiei de lupte de la CS Târgovişte pentru site-ul oficial al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL LAURENŢIU REGHECAMPF, GATA DE REVENIREA ÎN ROMÂNIA

FCSB merge perfect de la venirea tandemului Toni Petrea-Thomas Neubert pe banca tehnică a echipei, iar totul a început în luna iulie când roş-albaştrii au cucerit Cupa României, după o finală câştigată cu 1-0 în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe.Evoluţiile bune ale celor de la FCSB au continuat şi în […]