REZULTATE BUNE PENTRU LUPTĂTORII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Luptătorii Clubului Sportiv Târgovişte au încheiat cu fruntea sus ediţia din acest an a turneului internaţional „Cupa Prieteniei”, găzduit de localitatea Mangalia, la sfârşitul acestei săptămâni. Doi dintre sportivii clubului dâmboviţean, antrenaţi de Cornel Cornea, au reuşit să urce pe podiumul de premiere al concursului destinat juniorilor 3.
Cei doi luptători care şi-au asigurat prezenţa pe podium au fost Florin Măghi-ran (cat. 63 kg) şi Raul Ciucioiu (cat. 100 kg). La capătul evoluţiilor foarte bune, ambii au reuşit să intre în posesia medaliilor de argint. „Atât Florin, cât şi Raul s-au comportat foarte bine. Medaliile obţinute sunt pe deplin meritate. Este bine că am început cu dreptul anul”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul secţiei de lupte de la CS Târgovişte, la finalul competiţiei de la Mangalia.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, O NOUĂ REMIZĂ ÎN AMICALE

Colege de campionat, Chindia Târgovişte (locul 5) şi Metaloglobus Bucureşti (locul 16, retrogradabil) au încheiat la egalitate, scor 1-1, amicalul desfăşurat sâmbătă, la stadionul de la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa. Despărţite în clasament de 23 de puncte, diferenţa arătată pe teren de cele două formaţii nu a fost una sesizabilă, […]