Published On: lun, ian. 27th, 2020

REZULTATE BUNE PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Început de sezon promiţător pentru atleţii Clubului Sportiv Târgovişte. Sportivii antrenaţi de Desdemona Banu Ionescu şi Nicolae Guţoiu au luat parte la prima etapă a Campionatului Naţional de sală pentru seniori, tineret şi juniori, dar şi Cupa RMA, găzduite de Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, din Bucureşti, în perioada 17-18 ianuarie.
Cristian Ioniţă a obţinut cel mai bun rezultat pentru clubul nostru, la prima competiţie importantă din acest an. în proba de 200 metri dedicată seniorilor, atletul s-a clasat pe primul loc, după ce acele ceasului s-au oprit la 26.14.
Alte două sportive, Diana Ivăncescu (tineret) şi Andreea Dinu (juniori 3) au terminat pe locul 2 concursurile în care au fost angrenate. Prima sportivă a concurat în proba de 800 metri, iar timpul scos a fost 2:30.51. În schimb, Andreea a luat parte în proba de 200 metri, iar timpul său a fost 27. 75.
De asemenea, o altă sportivă de la CS Târgovişte care a participat la prima etapă a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori, dar şi Cupa RMA a fost Andra Oană, care a terminat pe locul 5, în proba de 200 metri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro