Rezultat uriaş pentru Chindia Târgovişte OS MIOVENI ÎMPINGE TÂRGOVIŞTE SPRE BARAJUL PENTRU PROMOVARE

Mihai ROŞOIU

Ultimul meci al etapei a fost derby-ul judeţului Argeş, disputat la Piteşti, între localnicii de la Fotbal Club Argeş şi oaspeţii de la CS Mioveni. Galben-verzii au obţinut victoria chiar la ultima fază a meciului, întrerupând seria de cinci victorii consecutive a gazdelor prin care au intrat în lupta pentru locul 3.
Aducerea lui Iordan Eftimie pe banca tehnică a Mioveniului s-a dovedit a fi cartea câştigătoare, acesta cunoscând la perfecţie adversarul, pe care l-a antrenat de altfel la începutul sezonului. Inspiraţia antrenorului şi-a spus cuvântul, acesta mutând câştigător în repriza secundă, atunci când rezerva Cosmin Năstăsie a marcat golul victoriei.
Prima repriză a fost una cât de cât echilibrată, cu un plus de partea gazdelor şi cu câteva intervenţii bune ale portarului oaspeţilor, Flavius Croitoru. După pauză, Fotbal Club Argeş putea tranşa partida, în minutul 60, când arbitrul a acordat penalty la un henţ în careu, Burnea fiind eliminat la acea fază.
Portarul Croitoru şi-a mai salvat o dată echipa parând lovitura de pedeapsă executată de Ionuţ Năstăsie. La ultima fază a meciului, la o lansare pe stânga, Ayza a pătruns în careu, a centrat în centru, de unde Cosmin Năstăsie a reluat spre poartă, mingea fiind atinsă de un adversar înainte de a intra în plasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Performanţe de excepţie a sportivilor de la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte El SUNT ŞEFII ÎN ROMÂNIA

Spectacol total reuşit de sportivii Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light. Ca şi cum performanţele obţinute la întrecerile interne şi international precedente nu ar fi fost suficiente, sportivii dâmbovişeni au arătat încă o data cines şefii în artele marţiale […]