REZULTAT BUN PENTRU SECȚIA DE LUPTE DE LA CS TÂRGOVIȘTE

Date:

Luptătorul Marian Daniel Mihai se prezintă la înălțime la ediția din acest an a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”, găzduit în acest week-end, de orașul Cluj-Napoca. Sportivul nostru, antrenat de Cornel Cornea, reprezintă România la categoria 85 de kilograme.

După ce a început competiția ca din tun, Marian țintește să obțină o medalie la finalul acestuia. Calificat într-una dintre finalele mici, luptătorul clubului nostru va lupta pentru bronz, împotriva unui adversar din Ungaria.

Marian traversează o formă foarte bună în această perioadă. În prima săptămână din luna aprilie, luptătorul nostru a obținut medalia de aur la Cupa României U15. Sportivul pregătit de Cornel Cornea este una dintre marile speranțe a luptelor dâmbovițene.

Cea de-a șaptea ediție a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca” a adunat la start peste 300 de sportivi din 12 țări, care își testează forțele pentru a pregăti următoarele competiții de obiectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...