REVOLTĂTOR! Mai mulţi urmăritori pe reţelele de socializare, realizări cu care se laudă ministrul Sănătăţii

Incompetenţa ridicată la rang de misiune specială în GUVERNUL CÎŢU este dovada clară a raportului privind măsurilor luate de Ministerul Sănătăţii în ultimele trei luni pentru combaterea pan-demiei COVID-19. Este de noaptea minţii, ministrul a raportat şi share-urile din campania „Om cu om oprim pandemia”. Asta da, realizare în combaterea răspândirii COVID-19. Ministrul Sănătăţii raportează şi impactul în online al campaniei menţionând că aceasta a ajuns la 12 milioane de persoane. De asemenea, el notează că au fost 196.808 de comentarii 109.450 de share-uri. Domnule ministru, nu ar fi fost mai bine ca în raportul dumneavoastră să putem citi că 12 milioane de persoane au fost testate?
Este tot mai clar, că Ministerul Sănătăţii a fost transformat într-un ONG.
Şi ca să fie treaba, treabă, 7 spoturi video de promovare a vaccinării, o broşură cu întrebări şi răspunsuri despre vaccinare, un ghid de comunicare cu privire la vaccinare şi plicuri poştale tipărite cu sloganul companiei, sunt parte din realizările cu care se laudă ministrul Sănătăţii.
Tot să combatem răspândirea COVID-19!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Barza din Răcari s-a întors în cuib, vine primăvara!

Bucuria comunităţii din Răcari. A sosit BARZA şi poate fi urmărită live. O adevărată legendă. De ani buni, pasărea călătoare alege să poposească în acelaşi loc, la Răcari.Primăvara şi-a anunţat oficial venirea, odată cu prima barză care s-a întors în cuib, la Răcari.Cu ajutorul unei camere video, viaţa berzei nu […]