Reverență și prețuire!

0 0

De Ziua Națională a Ambulanței din România, cu ocazia împlinirii a 116 ani de existență,  prefectul judeţului Dâmboviţa, Claudia Gilia și președintele CJ  Dâmbovița  s-a întâlnit cu angajații Ambulanţei Dâmbovița, carora le -a transmis mulțumiri pentru efortul care-l fac 24 din 24 de ore,  totdeauna pregătiți să vină în ajutorul celor care au nevoie, salvând vieți.

„Atât medicii, cât și asistentele și ambulanțierii sunt eroii care se luptă cu suferința în fiecare moment, la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori sunt chemați. 

Pentru devotamentul lor, pentru altruismul lor, pentru felul în care au reușit să facă fața solicitărilor în vremuri vitrege și să se mobilizeze contra cronometru ca să slujească interesele fiecărui pacient, merită toată prețuirea.

La nivelul județului Dâmbovița, în prezent, avem 65 de ambulanțe, din care 21 sunt echipate la standarde europene, în cadrul Serviciului activând un număr de 257 de persoane, din care: 10 medici, 102 asistenți medicali, 107 ambulanțieri, 11 operatori și 27 de persoane încadrate la „alte categorii”. 

Toți acești oameni au răspuns, în anul 2021, la 78.555 de solicitări, din care 4.444 au constituit urgențe grave de cod roșu. 

Ei sunt cei care i-au ținut pe oameni de mână în momente de panică, i-au ascultat, i-au ghidat și, de foarte multe ori, poate nici nu au auzit cuvântul „mulțumesc”. Dar, această zi ne permite nu doar să-i felicităm și să-i admirăm, ci, mai ales, să le mulțumim!Reverență și prețuire!” , a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiecte pentru modernizarea a 43 de străzi din Târgoviște

Cu finanțare de la Guvernul României, prin Programul „Anghel Saligny”, din fonduri europene nerambursabile sau de la bugetul local, în Târgoviște sunt în diferite stadii de implementare proiecte pentru modernizarea a 43 de străzi. Amănunte a dat primarul Cristian Stan: „Avem  43 de străzi care sunt prinse în diferite stadii […]