Reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

Miercuri, 27 septembrie 2017, membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud -Muntenia se reunesc în şedinţă ordinară. Preşedintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia este preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Pe ordinea de zi se regăsesc:
– Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiţie „Construire sediu ADR Sud – Muntenia – Corp B”.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea sumei aferente contribuţiei proprii a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud -Muntenia în cadrul proiectului „Social Green – Politici regionale pentru locuinţe sociale ecologice” finanţat de către Programul lnterreg Europe.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea sumei aferente contribuţiei proprii a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud -Muntenia în cadrul proiectului „PROSME – Promovarea IMM-urilor din România prin intermediul reţelei Enterprise Europe Network” proiect finanţat de Programul pentru Competitivitatea Întreprinderilor şi pentru IMM-uri (Cosme). – Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud -Muntenia pe anul 2017.
– Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
– Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui şi a vicepreşedintelui Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud -Muntenia.
– Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare a Programului Operaţional Regional 2014 –
2020.
– Proiect de hotărâre privind avizarea aderării ADR Sud -Muntenia la Protocolul de colaborare „Respect pentru valorile naţionale!” încheiat între Consiliul Judeţean Argeş, Centrul Cultural Judeţean Argeş, Academia Română – Secţia de Arte, Arhitectură şi Audiovizual şi
DACIN SARA.
– Diverse. lnformări:
Informare privind stadiul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 în Regiunea de Dezvoltare Sud -Muntenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bănuit de comiterea infracţiunii de braconaj piscicol, cercetat de poliţiştii din Butimanu

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Butimanu au identificat un bărbat de 53 de ani, din Cojasca, bănuit de comiterea infracţiunii de braconaj piscicol. Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi pescuit ilegal 12 kilograme de peşte, diferite specii, dintr-un iaz din Butimanu. Pe numele acestuia, poliţiştii […]