REUNIREA CHINDIEI A FOST AMÂNATĂ

Date:

Noul an a început prost la Chindia, de fapt mai rău decât s-a terminat precedentul. Nu mai există comunicare sub nicio formă între conducerea clubului și suporteri, între club și jucători, litigiile apasă tot mai greu, cu pericolul iminent al unor depunctări și noi amenzi sau interdicții, iar la acest moment nu există nici măcar un program de pregătire pentru pauza competițională, anunță liga2.prosport.ro.

Inițial, reunirea lotului echipei din Târgoviște fusese anunțată pentru 8 ianuarie, cu o zi mai devreme prezența obligatorie a jucătorilor în oraș. Cel puțin asta se transmisese în vestiar după ultimul meci oficial din 2023, cel cu FC Hermannstadt, din 7 decembrie, din Cupa României.

Apoi, după Crăciun, planurile s-au schimbat: reunirea a fost reprogramată pentru 11 ianuarie. Sâmbătă, la prânz, 6 ianuarie, potrivit informațiilor Liga2.ro, jucătorii au fost înștiințați pe grupul comun de WhatsApp că se anulează și această dată.

”Ni s-a spus că așa a stabilit domnul antrenor Longo, ca reunirea să aibă loc pe 15 ianuarie. Dar nici asta nu e sigur, nu mai avem încredere în nimeni și în nimic. Nu știm dacă vom merge în cantonament, nu știm când vom relua pregătirile, nu știm absolut nimic. Alții au făcut antrenamente fizice pe Zoom și în perioada dintre Crăciun și Revelion, cu preparatorii fizici. Antrenorul nostru a plecat acasă după două meciuri, era obosit probabil”, transmit surse din vestiar sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...