Reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie

0 0

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din localitatea Cândeşti Vale, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzute de art. 199 din Codul Penal.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe parcursul zilei de ieri, bănuitul, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, şi-ar fi lovit, în zona capului, cu un obiect contondent, fiul în vârstă de 21 de ani.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte.
Pentru prevenirea şi combaterea actelor de violenţă, îndeosebi între membrii unei familii, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă recomandă:

  • Evitaţi certurile în familie, mai ales cele generate de consumul de alcool!
  • Încercaţi să cunoaşteţi semnele declanşatoare ale unui comportament abuziv şi, înainte de a începe o nouă criză violentă, îndepărtaţi-vă de agresor.
  • Nu răspundeţi cu acte de violenţă la posibilele provocări şi acţionaţi cu tact şi răbdare pentru aplanarea conflictului.
    În cazul în care aţi devenit victima unei infracţiuni, nu ezitaţi să sesizaţi de îndată Poliţia, apelând numărul pentru apeluri de urgenţă 112!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a plantat arbori în judejul Dâmboviţa de Ziua Internaţionala a Pădurilor

De Ziua Internaţională a Pădurilor, duminică, 21 martie 2021, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a ales să vină în judeţul Dâmboviţa şi să participe la o acţiune de împădurire pe raza comunei I.L. Caragiale.Alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu au fost secretarul general, Paul Stănescu, preşedintele PSD Dâmboviţa – Corneliu Ştefan […]