Reţinut pentru tâlhărie

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, au probat activitatea infracţională a unui minor, în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 din Codul Penal.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, faţă de bănuit fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 17 martie a.c., prin exercitarea de violenţe, ar fi deposedat un bărbat în vârstă de 70 de ani, de o sacoşă în care se aflau 950 de lei.
În cauză, cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele Corneliu Ştefan: Guvernul Cîţu, în moarte clinică

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, o gogoaşă electorală, onor Guvernul României, prin ministru Ghinea, a exclus consiliile judeţene din eligibilitatea pentru (PNRR).Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, în calitate şi de preşedinte CJ nu a ezitat să spună că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prezentat de preşedintele Klaus lohannis […]