Reţea de gaze în satele Picior de Munte, Boboci şi Pădureni

Administraţia locală de la Dragodana, condusă de edilul Gheorghe Sandu continuă investiţiile în comunitatea pe care o conduce. Putem vorbi chiar de o minune edilitară la Dragodana, extindere reţea de gaze în satele Picior de Munte, Boboci şi Pădureni. Peste 3786 de cetăţeni din satele Picior de Munte, Boboci şi Pădureni, cât de curând, vor avea ce visează de ani buni, reţea de gaze.
După un drum lung şi anevoios, datorită birocraţiei din România, administraţia de la Dragodana a reuşit să demareze

o investiţie majoră pentru comunitate, dar şi o investiţie de suflet a primarului Gheorghe Sandu, la care a lucrat alături de echipa sa, şi rezultatele au şi apărut.
La sala de şedinţe a Primăriei Dragodana, edilul Gheorghe Sandu a semnat contractul de lucrări – Realizare reţea distribuţie gaze naturale în satele Picior de Munte, Boboci şi Pădureni.
Este vorba despre o investiţie în valoare de 110 miliarde lei vechi, reţea de gaze pe o distanţă de 35 km. La această oră, deja există 880 de cereri de racordare la noua reţea de gaze, din partea cetăţenilor din satele Picior de Munte, Boboci. Celelalte sate ale comunei Dragodana sunt deja racordate la reţeaua de gaze.
Reprezentantul firmei câştigătoare a dat asigurări că investiţia se va realiza mult mai repede şi că va lucra într-un ritm susţinunt.
În ultimii ani, extinderea infrastructurii de gaze naturale a devenit vitală pentru comunităţile locale de la nivelul judeţului Dâmboviţa. La această dată, zeci de UAT-uri şi-au manifestat dorinţa de a se racorda la reţeaua de alimentare cu gaze naturale. Multe sunt blocate în capcanele birocraţiei, însă administraţia de la Dragodana, condusă de primarul Gheorghe Sandu nu s-a dat bătută şi, a reuşit să dea viaţă unei investiţii mult aşteptată de comunitatea din Picior de Munte, Boboci şi Pădureni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România Dâmboviţa: Senatorul Adrian Ţuţuianu a prezentat al VII-lea lot de candidaţi

O nouă serie de candidaţi ai Pro România pentru primăriile din judeţul Dâmboviţa a fost prezentată astăzi de senatorul Adrian Ţuţuianu. Acesta a venit cu oameni tineri, dar şi cu candidaţi mai experimentaţi şi a reiterat faptul că Pro România va reprezenta REVELAŢIA acestor alegeri locale: Dumitrescu Anca – Gura […]