Published On: mie, nov. 20th, 2019

Reţea de canalizare şi asfaltarea a 8,8 km de străzi, investiţii majore pentru Răzvad

nichiduta.ro

Nu trebuie sa ascundem faptul că PNDL a reprezentat pentru localităţile din România, inclusiv şi pentru cele din Dâmboviţa , sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din ţară să fie asigurat un set minim de servicii publice în sănătate, educaţie, apă – canalizare, iluminat public, drumuri. La nivelul judeţului Dâmboviţa, investiţiile cu finanţare prin PNDL, proiect cu proiect, lucrurile încep să iasă „la lumină”, dar asta nu înseamnă că se fac toate chiar cum ai bate din palme.
Comuna Răzvad se numără printre localităţile dâmboviţene care a primit un real sprijin din partea Guvernului Dăncilă.
O investiţie cu finanţare prin PNDL, mult aşteptată şi vitală pentru comunitatea din Răzvad a început în forţă şi este în plin proces de implementare .
Este vorba despre reţeaua de canalizare în satele Valea Voievozilor şi Răzvad . Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor, dar şi o extindere în satul Răzvad este finanţat prin PNDL şi are o valoare de 12.739.476 lei. Prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării şi lucrări de branşament pentru gospodăriile din zonă. Firma constructu-are lucrează într-un ritm alert şi există şanse ca investiţia să fie finalizată mult mai devreme .
La ora transmiterii acestei ştiri,pri-marul Emanuel Spătaru ne-a declarat că s-au realizat deja 7 km de reţea de canalizare şi este vorba despre strada Via Mare, Ing. Bruneanu,lt. Marinescu,Preot Goglea ,Furtuneşti,Drăguţoieşti, Gura Văii şi Livada cu Pruni. Se lucrează la foc automat şi la asfaltarea DC 16
Cu fonduri europene obţinunte prin AFIR, în comuna Răzvad este în plin proces de implementare un proiect ce vizează asfaltarea a 8,8 km de străzile . În plin proces de asfaltare este DC 16- Răzvadul de Jos -Răzvadul de Sus – sat Gorgota . Tot în acest proiect sunt prinse şi străzile: Bisericii(Răzvadul de Jos) Fete, Gării, Lt. Marinescu, Ing Bruneanu (tronsoanele din Aleea Mănăstirii).Valoarea acestui proiect este de 4 milioane lei, finantat prin AFIR, măsura 7.2.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro