RESTAURANT ÎN FLĂCĂRI

Pompierii au intervint pentru stingerea unui incendiu şi în localitatea Potlogi izbucnit la o unitate de alimentaţie publica (restaurant-pizzerie).
Ajunşi la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Garda Potlogi, pompierii au constatat ca incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie. În sprijin au fost alocate doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul Titu.
Intervenţia foarte rapidă a pompierilor de la Garda Potlogi (300m de locul incendiului) a oprit extinderea flăcărilor la clădirea din imediata vecinătate, un bloc de locuinţe.
Incendiul a fost localizat şi stins.În acelaşi timp pompierii au verificat dacă în blocul de locuinţe sunt persoane afectate de fumul degajat. Locatarii s-au autoevacuat şi nu au fost identificate victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va promova, alături de Universitatea "Valahia" din Târgovişte, dezvoltarea de proiecte comune

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte (UVT) a organizat o consultare cu privire la conţinutul programelor de studii de licenţă şi masterat din cadrul facultăţii, în vederea corelării ofertei de formare a Universităţii Valahia cu cerinţele actuale şi de perspectivă ale piejei muncii la […]