REMIZĂ PE TERENUL UNEI ECHIPE NEÎNVINSE

Mihai ROŞOIU

Chindia a reuşit a doua revenire de senzaţie în Liga I, 2-2 la Iaşi cu Politehnica, după ce în debutul sezonului remiza, în mod asemănător, cu Gaz Metan Mediaş, de asemenea în deplasare. Cu doi jucători accidentaţi rămaşi acasă, Novac şi Florea, cu altul în tribună, din acelaşi motiv, Dinu, şi cu Cherchez incert, totuşi pe bancă, Viorel Moldovan a avut o misiune dificilă în stabilirea 11-lui de start. Gazdele au început pragmatic, 2-0 pe tabelă la jumătatea primului mitan, din tot atâtea ocazii la poarta lui Aioani. Neguţ şi-a readus echipa în joc (28), execuţie frumoasă din pasa lui Martac, dar a părăsit repede terenul, acuzând probleme medicale. Chindia a stat bine până la pauză, iar debutul reprizei secunde avea să aducă egalarea. Servit perfect de Burlacu, abia introdus în teren, Voduţ a marcat în dreapta lui Rus, cu o lovitură de cap (50).
De aici s-a jucat mai mult între cele două careuri, cu emoţii pentru târgovişteni doar la mingea trimisă din lovitură liberă de Bălan şi respinsă de Aioani (85). A rezultat un punct meritat pentru roş-albaştri, în faţa unei echipe care primise până vineri doar două goluri în şase etape. Pentru Chindia vine o altă deplasare, cu Hermannstadt, la Târgu Mureş, duminica viitoare, ora 18.00.
„Avem această forţă să recuperăm, dar mi-aş dori să începem jocurile mult mai bine şi să nu le oferim adversarilor posibilitatea să înscrie, din păcate. Da, am revenit de la 2-0 pentru Poli Iaşi şi ştiam că vom avea un meci dificil, cu o echipă care joacă un fotbal de calitate şi nu este întâmplător în fruntea clasamentului. Este o echipă cu o bună dinamică de joc şi cu atât mai mare este bucuria că am reuşit să obţinem un punct meritat pe un teren dificil. Am încercat să blocăm culoarele, dar am fost surprinşi la cele două goluri şi nu numai pe această tranziţie negativă. Nu am fost inteligenţi să facem fault tactic” – Viorel Moldovan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA I - ETAPA A 7 A. REZULTATE TEHNICE

LIGA I – ETAPA A 7 A. REZULTATE TEHNICE