REMIZA ALBA CU PETROLUL

Mihai ROŞOIU

Chindia a terminat la egalitate, 0-0, partida amicală disputată tot la finalul săptămânii trecute, pe stadionul Metrom (Braşov) în compania fostei colege din Ligaa Il-a, Petrolul Ploieşti. Prima repriză a fost la discreţia elevilor lui Viorel Moldovan, care au ratat bune şanse de gol, prin Yameogo, L. Mihai, Neicuţescu sau Florea.
În partea a doua, jocul a stat sub semnul echilibrului. Viorel Moldovan a folosit o formulă cu Aioani – Şandru, Mitrovic, Dudea, Dumitraşcu – Neguţ, L. Mihai, Novac, Yameogo – Neicuţescu, Florea (90 Atănase). 11-le de start al Petrolului: Lungu – Bărbăoianu, Walace, Cioinac, Ţicu – Mihăescu – Saim Tudor, Bratu, Marinescu, Ştefănescu – Arnăutu.
Târgoviştenii vor susţine marţi un nou meci de verificare, cu Rapid Bucureşti, pe stadionul Carpaţi, tot de la ora 18.00, urmând ca vineri să încheie cantonamentul centralizat cu un joc amical cu FC Argeş, la Piteşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ROMÂNIEI A ÎNCHEIAT STAGIUL DE LA TÂRGOVIŞTE

După 10 zile de pregătire la Târgovişte, naţionala feminină se pregăteşte să debuteze în competiţia baschetbalistică a Universiadei de Vară, acolo unde evoluează din nou după 26 de ani de la precedenta participare (Buffalo, SUA -1983). Întrecerile vor avea loc între 3 şi 14 iulie la Napoli (Italia), iar Acvilele […]