Relocări temporare a activităţilor din două creşe şi două grădiniţe

Prin hotărâre de consiliu local a fost aprobată reţeaua de unităţi şcolare preuniver-sitare de pe raza Municipiului Târgovişte, pentru anul şcolar 2019- 2020, fără modificări în ce priveşte numărul de şcoli,creşe sau grădiniţe. Au fost aprobate în schimb relocări temporare în cazul activităţilor a două creşe şi două grădiniţe, care au intrat sau urmează să intre în proces de reabilitare, consolidare ori extindere.
Concret, activitatea Creşei nr. 14 se va desfăşura în incinta Grădiniţei nr. 14, din Strada Vasile Voiculescu. Creşa nr. 13 va fi relocată în imobilul B1, situat pe Bulevardul Unirii, în aceeaşi clădire, dar la etajele I şi II, urmând să funcţioneze temporar Grădiniţa nr. 13.
În fine, o parte din grupele Creşei cu program prelungit nr. 15 vor funcţiona în incinta Grădiniţei nr. 17 şi o parte la Liceul Tehnologic N. Mihăescu (fostul Liceu de Construcţii). Au fost rezolvate şi aspectele privind pregătirea mesei calde, acolo unde este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Transferul integral al cheltuielilor cu asistenţii personali va afecta proiectele de investiţii ale UAT-urilor

Potrivit senatorului Adrian Ţuţuianu – Pro România, transferul integral al cheltuielilor cu asistenţa socială în sarcina administraţiei publice locale, aşa cum este prevăzut în proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, va avea repercusiuni în ce priveşte capacitatea multor UAT-uri, de a finanţa sau cofinanţa proiectele de investiţii. Ţuţuianu a […]