Reguli stricte anti-COVID-19 la Festivalul „Padina – Peştera”

Festivalul „Padina – Peştera”, evenimentul îndragit de iubitorii muntelui, va avea loc anul acesta în perioada 23 -25 iulie 2021.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultura Dâmboviţa, va organiza festivalul, ce se va desfăşura în zona Telecabinei Peştera din Masivul Bucegi. Prin acest eveniment se urmareşte promovarea potenţialului turistic din Masivul Bucegi, realizarea unor spectacole şi a unor momente culturale inedite, educarea participanţilor în protejarea mediului înconjurător şi practicarea mişcării în aer liber.
Festivalul „Padina – Peştera” îşi propune să promoveze protejarea naturii, să contribuie la educaţia montană a turiştilor şi să seteze o direcţie în oferirea de activităţi de divertisment fără a periclita cadrul natural.
Cine va cânta la festival: – în data de 23 iulie, folclorul va asigura o atmosferă festivă, prin recitaluri susţinute de Florentina Mîinea, Simona Dinescu, lonuţ Dolănescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu şi Nicoleta Vasile;

  • pe data de 24 iulie, va avea loc un concert rock simfonic, suţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, alături de Alin Dincă şi Trooper;
  • 25 iulie, ziua închiderii festivalului, vine cu muzică de petrecere, ai cărei protagonişti sunt formaţia Azur şi Jean Paler.
    Festivalul a purtat iniţial numele de Padina Fest şi, ulterior, Padina Folk. Acum s-a transformat în Padina -Peştera, după numele staţiunii recent înfiinţate.
  • Reguli speciale de acces în contextul pandemiei de COVID-19
  • În contextul situaţiei sanitare speciale pe care o traversăm, regulile de acces şi de conduită în timpul evenimentelor din cadrul Festivalului „Padina -Peştera”, au suferit unele modificări. Se poartă mască, se respectă distanţarea socială şi au acces doar persoanele vaccinate şi care au 10 zile de la schema completă, persoanele care prezintă un test RT-PCR NEGATIV nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul NEGATIV CERTIFICAT al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 72 de ore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se toarnă stratul doi de asfalt pe Şoseaua Găeşti

Pe şantierul de modernizare de la intrarea în municipiul Târgovişte, pe Şoseaua Găeşti, se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar şi la canal-izaţia subterană care va prelua actualele reţele de utilităţi supraterane.„Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgovişte cele mai multe maşini […]