REGRETUL LUI SĂNDOI

Mihai ROŞOIU

Cu remiza obţinută cu FC Argeş, Chindia Târgovişte a încheiat o serie de patru partide fără înfrângere, cu şase puncte adunate, exact câte le-a cerut antrenorul Emil Săndoi.
Tehnicianul i-a băgat în şedinţă pe jucătorii Chindiei, în urmă cu o lună de zile, şi le-a transmis că echipa trebuie să adune măcar şase puncte în ultimele patru runde. Obiectivul a fost îndeplinit, însă Săndoi crede că ar fi trebuit să le ceară mai mult jucătorilor şi că s-a mulţumit cu puţin. In viziunea sa, jucătorii ar reuşit să obţină şi mai multe puncte, cu puţină atenţie.
FC Argeş a remizat acasă cu FC Argeş (2-2) şi Viitorul (1-1), şi la Astra (0-0), dar a câştigat şi la FC Voluntari (0-2).
„Cu 4 etape înainte de a se termina acest tur de campionat le-am spus că trebuie să facem cel puţin 6 puncte. Le spuneam că îmi pare rău că trebuie să facem cel puţin 6 puncte ar fi trebuit să le spun că trebuie să facem cel puţin 8 şi poate le-am fi făcut. Am făcut exact 6 puncte. Nu pot să spun că sunt nemulţumit de punctele pe care le-am adunat până acum pentru că l-aş mânia pe Dumnezeu. Am arătat totuşi ca o echipă disciplinată ca o echipă care ştie ce are de făcut în teren care nu face foarte multe greşeli pe faza defensivă”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Aspectele poemului Câinele, femeia şi ocheada, de Constantin Virgil Bănescu, Editura TIMPUL

Receptarea şi arătarea fragmentelor surprinse de lumi prin senzaţii, prin pulsiuni ale epidermei care îşi pune senzorii la lucru şi prin rătăcirea intenţionată a privirii, acea rătăcire cu ajutorul căreia se poate fura şi numiceea ce a fost în acele momente revelat de simţuri, şi corporalizat de memoria care a […]