Registrul Auto Român (RAR) se confruntă cu aglomerație și întârzieri în interacțiunea cu clienții

Date:

Această situație vine în contextul unei perioade aglomerate, iar RAR își exprimă speranța că va reuși să gestioneze eficient cererile clienților și să minimizeze disconfortul generat de întârzieri.

În ciuda eforturilor depuse, timpul de așteptare pentru preluarea vehiculelor poate fi mai lung decât se dorește, din cauza unor situații care necesită verificări detaliate.

Printre aceste situații se numără identificarea unor serii dificil de identificat din cauza coroziunii sau autovehicule identificate în diverse baze de date la care are acces RAR. Aceste aspecte conduc la încetinirea fluxului operațional și la creșterea timpului de așteptare pentru clienți.

Cu toate acestea, RAR asigură că depune eforturi pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a facilita desfășurarea operativă a interacțiunilor. În același timp, instituția reamintește clienților că ora înscrisă pe biletul de programare reprezintă momentul la care li se permite accesul în curtea RAR și solicită să nu vină mai devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...