Rectificare pozitiva a bugetului Consiliului Local Târgovişte

Consilierii locali municipali au fost convocaţi, ieri după-amiază, în şedinţă extraordinară, principalul punct pe ordinea de zi fiind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipalităţii. Este vorba despre o rectificare pozitivă, bugetul local de venituri fiind majorat cu suma de 2,588 milioane de lei, din care cea mai mare parte, respectiv 2,495 milioane de lei la indicatorul „Alte amenzi, penalităţi şi confiscări”. Este vorba de suma câştigată în instanţă de administraţia publică locală de la constructorul de la Planul integrat de Dezvoltare Urbană, sub formă de penalităţi pentru întârzierile la execuţia proiectului. Suma de 80000 de lei reprezintă venituri din taxe judiciare de timbru iar 13000 de lei venituri sub formă de sponsorizări.
În ce priveşte bugetul de cheltuieli, se majorează corespunzător şi sume în plus vor fi alocate pentru domeniile transporturi, cheltuieli cu bunuri şi servicii, educaţie şi pentru încălzirea bisericilor.
Prin aceeaşi hotărâre, a fost rectificat şi bugetul creditelor interne, cu suma de 4,423 milioane de lei, din creditul de 18,02 milioane de lei angajat de la CEC Bank, banii fiind destinaţi acoperirii costurilor lucrărilor de reparaţii şi modernizare a infrastructurii stradale prin programul primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HRAMUL SEMINARULUI SF. IOAN GURĂ DE AUR DIN TÂRGOVIŞTE

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de Părintele Vicar Eparhial şi Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, a participat la sărbătoarea hramului Seminarului Teologic Sf. loan Gură de Aur din Târgovişte, marţi, 13 noiembrie. În prima parte a zilei, solemnităţile au cuprins oficierea Sfintei Liturghii, la […]