Recrutarea tinerilor pentru Academia de Poliție este în curs de desfășurare!

1 0

Tinerii interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie, până pe data de 8 iulie , pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”București, specialitatea jandarmi. 

Toate detaliile referitoare la procedura de admitere, numărul de locuri aprobate, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare, precum și alte date de interes se pot obține de pe site-urile Ministerului Afacerilor Interne (https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/), site-ul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, precum și prin accesarea link-ului www.jandarmeriadambovita.ro/cariera.html sau de la sediul unității noastre din Târgoviște, bulevardul Regele Carol I nr. 49 jud. Dâmbovița ori la nr. de telefon fix 0245.640670  interior 24535.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliția Română dotată cu  echipamente cu specific criminalistic

Poliția Română, prin Institutul Național de Criminalistică, derulează în această perioadă proiectul cu titlul ‚,Consolidarea capacității structurilor criminalistice de la nivelul Poliției Române în scopul asigurării probatoriului judiciar necesar în lupta împotriva infracțiunilor economico-financiare la frontiera externă UE/ Enhanced Romanian forensic capabilities for ensuring the judicial evidence in fight against financial […]