Reacţii după meciul ASU Poli Timişoara – Chindia Târgovişte „Am cunoscut foarte bine potenţialul echipei adverse, ştiam că sunt buni pe tranziţia ofensivă”

Mihai ROŞOIU

Pentru Cosmin Petruescu, debutul pe banca celor de la ASU Politehnica nu a fost cel mai fericit.
După o sumedenie de ocazii ratate, timişorenii au fost învinşi după ce Cherchez a marcat în minutul 90. Petruescu a spus că rezultatul e nedrept şi a explicat ratările prin lipsa experienţei în acest eşalon a elevilor săi.
Cu posesie şi număr mai mare de ocazii în favoarea Politehnicii, Petruescu a spus că rezultatul este nedrept. „Aş vrea să-l felicit pe Viorel Mojdovan pentru victoria de astăzi (duminică).
fi felicit pe băieţi pentru atitudinea de care au dat dovadă. fn ciuda rezultatului negativ, fără să fiu acuzat de subiectivisim, cred că rezultatul este nedrept.
fn prima repriză, după un început bun de joc al nostru, cu ocazii, echipa vizitatoare a reuşit să echilibreze meciul la mijlocul şi finalul reprizei.
fn repriza a doua am controlat jocul din punct de vedere al posesiei, situaţiilor de gol şi al clarităţii ocaziilor.
Nu a fost să fie, sperăm ca în partidele următoare să avem mai multă inspiraţie în ultimii 25 de metri”, a punctat antrenorul Timişoarei.
În atac, ASU a transferat din Liga a III-a şi asta s-a văzut
Bogdan Bozian şi Gelu Velici, jucători care în ultimele câteva sezoane bune au jucat în eşalonul al treilea, au ratat nepermis de mult în faţa unei echipe ce venea după un baraj pentru prima ligă. Petruescu a spus că ratările se explică prin lipsa experienţei şi a precizat că a contat şi că Poparadu şi Ignea nu au putut evolua din cauza unor probleme medicale. „Am cunoscut foarte bine potenţialul echipei adverse, ştiam că sunt buni pe tranziţia ofensivă, au o echipă de contraatac şi au câţiva jucători care pot face în orice moment diferenţa. Cred că am luat gol la singurul lor şut pe poartă din repriza a doua. A fost lipsa noastră de inspiraţie, sunt jucători tineri, care îşi doresc foarte mult, dar nu au experienţă competiţională la nivelul ligii a doua. Am avut pe bancă şase jucători U21 şi doi jucători cu experienţă accidentaţi care puteau face parte din lot pentru acest meci”, a explicat Petruescu.
Marvin Schieb s-a plâns de căldură
Programat la 15.30, când al Timişoara erau 32 de grade, meciul i-a pus în dificultate pe jucători. Marvin Schieb, care a a jucat bine ca extremă, s-a plâns de temperatură. „Din păcate am pierdut la un scor incorect din punctul meu de vedere. A fost şi căldura care cred că ne-a dezavantajat. Puteam să câştigăm la ocaziile noastre. Sper ca la următorul meci să ne iasă. A fost destul de greu, pentru că am făcut antrenamente de intensitate mai redusă. Sperăm să ne adaptăm la căldură şi să nu fie o problemă. Mi-am dorit foarte mult să joc, m-am pregătit la antrenamente şi sper să mă menţin aşa în continuare”, a punctat jucătorul, adus la ASU iarna trecută.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DERBY DÂMBOVIŢEAN ÎN CUPA ROMÂNIEI

Marţi, 14 august 2018, şi miercuri, 15 august 2018, cu începere de la ora 17:30, va avea loc faza a doua a etapei naţionale a Cupei României. fn conformitate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 17 iulie 2018, în această etapă au intrat în competiţie cele 34 […]