Razii ale poliţiştilor din Dâmboviţa

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Moreni şi cei de la Poliţia Oraşului Găeşti au organizat razii pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au legitimat 111 persoane, au controlat 378 de autovehicule şi au constatat 3 infracţiuni, dintre care 2 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 205 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.251 de lei şi au confiscat bunuri în cuantum de 1.741 de lei. Din totalul amenzilor, 32 au fost la Legea 61/1991 şi 15 la Legea 12/1990.
Cele mai multe sancţiuni contravenţionale, 147, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de criculaţie în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Senatorul PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean taxează dur propaganda mincinoasă şi manipulatorie a PNL, legată de creşterea alocaţiei pentru copii

Senatorul Titus Corlăţean a ieşit public în conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa şi a venit cu explicaţii clare privind motivele care au stat la baza votului negativ acordat amendamentelor Partidului Naţional Liberal care vizau creşterea pensiior şi a alocaţiilor pentru copii. Senatorul social-democrat nu a ezitat nicio clipă şi […]