Razii ale polițiștilor de la rutieră

Polițiștii de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pe DN 7, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză. În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 64 de sancțiuni contravențional
depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.
Totodată, pe raza municipiului Târgoviște, polițiștii de la rutieră, în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român Dâmbovița, au acționat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Astfel, polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.270 de lei, și au retras 4 certificate de înmatriculare, fiind constată și o infracțiune la regimul rutier. Acțiunile polițiștilor au ca scop reducerea gradului de victimizare prin implicarea în accidente de circulație și creșterea siguranței rutiere.
Pentru prevenirea evenimentelor negative, polițiștii de la rutieră vă reamintesc că este necesar să respectați limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum, să păstrați o distanță de siguranță față de vehiculul care circulă în față și să nu vă angajați în efectuarea unor manevre fără a vă asigura temeinic!
Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, fiți responsabili și respectați cu strictețe normele rutiere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bilanțul IPJ Dambovița, in primele șase luni ale anului 2021

În perioada ianuarie-iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, infracționalitatea sesizată cunoaște un trend descendent, înregistrându-se o scădere de 7,8%. Astfel, infracțiunile judiciare sesizate scad cu 10,2%, iar cele din domeniul economico-financiar cu 5,0%.Diminuări semnificative regăsim în palierul furturilor, fiind înregistrată o scădere de 39,7%. Dintre acestea, putem […]