Razie, în județul Dâmbovița 

Date:

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit în  ultimele 24 de ore la 39 de evenimente, au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale, au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 7 permise de conducere

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, dar și pentru asigurarea siguranței circulației pe drumurile publice din județ.

Astfel, polițiștii de la rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au fost în teren, fiind organizate 4 acțiuni punctuale și instituite 10 filtre.

Astfel, ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 39 de evenimente, 29 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 36.000 de lei, dintre care 107 au fost pentru încălcarea regulilor de circulație pe drumurile publice, conform O.U.G. nr. 195/2002 și 26 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, întrucât au pus în pericol siguranța circulației pe drumurile publice, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 7 permise de conducere, dintre care două pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool.

Polițiștii dâmbovițeni vor continua misiunile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...