Razie în Dâmboviţa

0 0

Miercuri, 6 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, Registrului Auto Român şi Inspectoratulului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au acţionat în intervalul orar 10.00-18.00 pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul economico-financiar.
În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 920 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 133,400 de lei, au reţinut 20 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare şi au constatat 4 infracţiuni.
Din totalul amenzilor 826 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 167 au fost pentru viteză excesivă, 146 pentru neportul centurii de siguranţă, 168 pentru abaterile comise de biciclişti şi 41 pentru abaterile comise de pietoni.
De asemenea, un bărbat a fost depistat pe raza localităţii Decindeni, în timp ce transporta cantitatea de 1.2 m3 de material lemnos, care nu corespundea, din punct de vedere al speciei, cu datele înscrise pe avizul de însoţire. S-a procedat la sancţionarea contravenţională conform prevederilor Legii 171/2010 privind privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi confiscarea materialului lemnos.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aleşii locali au aprobat documentaţiile pentru viitoarele blocuri pentru specialişti, din Aleea Trandafirilor

Reunit în şedinţă extraordinară, Consiliul Local Târgovişte a aprobat studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico economici pentru lucrările edilitare şi de sistematizare verticală pentru cele două blocuri destinate tinerilor specialişti din Sănătate şi Învăţământ, care urmează să fie construite prin ANL, în Aleea Trandafirilor. Cele două imobile vor avea câte […]