Razie a poliţiştilor din Pucioasa

politiePoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sprijiniţi de colegii de la Secţia nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa, au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a infracţiunilor cu violenţă şi a accidentelor de circulaţie. Astfel, poliţiştii au controlat 62 de autovehicule şi au verificat 93 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.530 de lei.
Din totalul sancţiunilor, 9 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991, 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 2 pentru nerespectarea OG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
De asemenea, 36 de participanţi la traficul rutier au fost amendaţi pentru abaterile comise, în conformitate cu O.U.G. 195/2002.
Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat 160 de ţigarete, 2 m3 de material lemnos şi odorizante auto, în cuantum de 620 de lei.
Exemplu:
Doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, după ce au fost depistaţi de poliţişti pe raza oraşului Pucioasa, în timp ce comercializau odorizante auto în alte locuri decât cele autorizate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrările la Piaţa Mihai Viteazul vor fi gata până la sfârşitul anului

Cu prilejul vizitei efectuate ieri dimineaţă pe şantier, primarul Cristian Stan a reafirmat că se doreşte finalizarea, înainte de termen, a lucrărilor de reabilitare şi modernizare din perimetrul Pieţei Mihai Viteazul. Este vorba de o investiţie de 17 miliarde de lei – fonduri de la bugetul local, în proiect fiind […]