Razie a poliţiştilor de la Poliţia Municipiului Târgovişte

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi de la secţiile de poliţie rurală din arondare au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.
În cadrul activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 139 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 28.780 de lei.
Din totalul amenzilor aplicate, 111 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulaţie în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 şi 17 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe de înmatriculare.
Totodată, au fost identificate două persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.
Poliţiştii au probat activitatea infracţională a unui târgoviştean bănuit că, în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras bunuri din incinta a două societăţi comerciale de pe raza municipiului.
Faţă de acesta, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Mircea cel Bătrân" Dâmboviţa şi-a prezentat bilanţul activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2017

Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia a fost gazda evaluării activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, inspectorul şef, col. Viorel Matei prezentând invitaţilor şi personalului bilanţul activităţilor desfăşurate pe parcursul anului 2017 de către Jandarmeria Dâmboviţa. La această activitate au participat: colonel Liviu Uzlău, şeful Direcţiei […]