RAPIDIȘTII ÎȘI TOARNĂ CENUȘĂ ÎN CAP

Mihai ROŞOIU
0 0

Cristian Săpunaru a declarat, vineri seară, că lui și colegilor de la FC Rapid ar trebui să le fie rușine pentru că nu au reușit să câștige meciul cu Chindia Târgoviște deși adversarii au avut doi jucători eliminați.
„Trebuie să ne fie rușine pentru ce s-a întâmplat. Sută la sută este vina noastră. Nu ai voie să pierzi meciul ăsta. Dacă suntem penibili și nu putem să câștigăm un meci, doi oameni mai puțin la adversar… Preferam să jucăm 11 la 11, dar mult mai atenți. li felicit pe cei de la Chindia. Vom face o analiză, vom discuta între noi, că așa nu se poate. Sunt supărat pe mine, sunt supărat pe toată echipa”, a spus Săpunaru pentru posturile care transmit Liga 1.
Tehnicianul Mihai losif a afirmat că rezultatul de 2-2 este „ca o înfrângere”. „Un rezultat supărător, ca o înfrângere. Foarte supărător. Vom vorbi în vestiar. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. Am transmis la pauză că meciul cu s-a terminat. Din păcate, am avut dreptate. Sunt foarte multe luucruri de spus și la un moment dat le vom analiza și vom spune mai multe. Dacă a fost ofsaid nu am văzut, nu am revăzut nicio fază. Chiar dacă suntem la al șaselea meci în care nu am pierdut nu știu când ne mai întâlnim cu o asemenea situație de doi oameni în plus. Imi doresc mai mult de la fotbalul ăsta. Și acum dacă mă duc în curtea școlii mă chinui să câștig. La pauză am vorbit, pentru că în subconștientul fiecăruia intervine automulțumirea. Cu doi oameni mai puțin nu aveau voie să treacă de mijlocul terenului. Nu e un moment critic, e un moment trist. Până la urmă am câștigat un punct, chiar dacă în condițiile existente”, a explicat losif.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acțiune pentru combaterea sustragerilor de energie electrică, în localitatea Bălteni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, însoțiți de jandarmi și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică, în localitatea Bălteni.Astfel, în cadrul acțiunii, forțele de ordine au efectuat verificări la 89 de persoane fizice, ocazie cu […]