RĂMÂNE CHINDIA FĂRĂ SĂNDOI?

Mihai ROŞOIU
0 0

Săndoi a dezvăluit că jucătorii i-au cerut liber după victoria cu UTA, însă nu vrea ca echipa să lase o imagine proastă pe finalul campionatului, deşi nu mai poate retrograda direct: „Am făcut o figură frumoasă până acum, dar vrem să facem în continuare o figură frumoasă. Nu s-a terminat campionatul. Sunt foarte îngrijorat, de asta am avut cinci jucători noi în primul 11, pentru că avem meciuri din trei în trei zile şi este normal să fie jucătorii obosiţi.
Jucătorii m-au întrebat acum în cabină dacă mâine le pot da liber, însă vreau să lăsăm o imagine bună şi în ultimele patru etape, astfel că mâine vom face recuperarea.
Este meritul jucătorilor, suntem o echipă în formare, mă bucur pentru ei. Jucătorii au reuşit să acumuleze la fiecare antrenament, am un respect deosebit pentru ei, îi îmbrăţişez. Am băieţi de mare caracter, vă spun sincer. Nu ştiu cât o să rămânem împreună, trei jucători sunt împrumutaţi de la Viitorul. Nici eu nu ştiu ce o să fac din vară încolo. Îmi doresc să lăsăm şi în ultimele patru etape imaginea pe care am lăsat-o până acum”, a spus Emil Săndoi, după victoria de la Arad.
UTA Arad a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-out-ul Ligii 1.
Chindia nu mai poate retrograda direct în Liga 2, având 33 de puncte în acest moment.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DEZAMĂGIRE LA ARAD DUPĂ EŞECUL ÎN FAŢA CHINDIEI

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, s-a arătat îngrijorat, dar optimist, după înfrângerea suferită în faţa Chindiei Târgovişte, scor 0-1.UTA Arad şi Chindia Târgovişte s-au întâlnit în cadrul etapei a cincea din play-out-ul Ligii 1, iar dâm-boviţenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Paul Iacob, […]