PUNCT, LINIE, FORME…

Ş.E.

artaAstăzi, începând cu ora 13:00, la Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte va avea loc vernisajul expoziţiei de lucrări de grafică -tehnică mixtă „Punct, linie, forme…”, semnată Dragoş Minculescu. Expoziţia este organizată în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Ploieşti şi ALZIAR.
„Expoziţia este deschisă publicului în perioada 12 – 26 aprilie 2013”, a declarat Ovidiu Cîrstina, director CNM. „Timp de două săptămâni, iubitorii artei plastice vor avea prilejul de a poposi în lumea caldă şi liniştitoare a culorilor, pe simezele Muzeului de Istorie, unde se poate vizita o expoziţie cu un stil foarte clar conturat, care reprezintă o sinteză plastică de un înalt rafinament estetic.
Dragoş Minculescu este un artist plastic ploieştean care are în palmares zeci de expoziţii personale (Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, Sala „Arcade” a Palatului Culturii Ploieşti) şi de grup (Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Târgovişte, Argeş, Făgăraş, Sinaia), dar şi participări la tabere de creaţie (Reşiţa, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş, Făgăraş), precum şi lucrări de grafică în colecţii particulare din ţară şi străinătate.
Artistul este conducătorul Cenaclului de artă plastică „Pastel” al Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti”, a mai precizat Ovidiu Cîrstina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

El SUNT MÂNDRIA NOASTRĂ

Săptămâna trecută, au avut loc majoritatea fazelor naţionale ale olimpiadelor şcolare. Judeţul nostru a obţinut importante premii la aceste concursuri. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Ovidiu Băsceanu, inspector şcolar general adjunct, a prezentat lista celor 54 de elevi dâmboviţeni laureaţi la nivel naţional. De asemenea, a menţionat că, […]