Pucioasa: Stradă nouă, cu sens unic,  între zona Pieței Cartaxo și Str. Florin Popescu

Date:

La Pucioasa este ceva obișnuit ca  fiecare investiție finalizată, care are componentă și modernizarea tramei stradale, să aducă  și o optimizare a circulației rutiere și pietonale în zona respectivă!

Asta se întâmplă și în aceste zile, când administrația publică locală este foarte aproape de a finaliza proiectul de modernizare al infrastructurii din cartierele de blocuri de pe strada Fântânilor, respectiv aleea Ardealului.  La finalul acestor investiții primarul Constantin Ana și echipa sa  propun câteva soluții pentru fluidizarea traficului din aceste cartiere, dar și din zona centrală a orașului!

„Cea mai importantă noutate este apariția unei noi străzi, cu sens unic, creată pentru a uni zona pieței cu str Florin Popescu, realizând astfel o descongestionare a traficului din zona Pieței Cartaxo, dând posibilitatea conducătorilor auto să părăsească mult mai ușor această zonă aglomerată, fără a mai afecta siguranța și confortul locuitorilor celor două cartiere.

Totodată, vom realiza și două sensuri unice, pornind de la strada Fântânilor către Gară. Mai multe detalii veți găsi în planșa prezentată alăturat.

Convinși că nu suntem deținătorii adevărului absolut, vă propunem această organizare pentru o perioadă de timp de câteva luni de zile, urmând ca apoi să optimizăm fluxul, dacă acest lucru se va impune”- a comunicat primarul Orașului Pucioasa, Constantin Ana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...