PUCIOASA A SPULBERAT FLACĂRA ÎN DERBIUL DÂMBOVIŢEAN DIN LIGA A III A FC Pucioasa – Flacăra Moreni 3-0 (3-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Dumitru Tica Popescu. Spectatori :500.
Au marcat: Florin Leţu (3), Richard Ţilica (27), Tiberiu Calofir (35). Pucioasa: Curiman- Calin, Blas, Nită, Di\a- Lungeanu, Calofir (89 Leotescu), Nedelea (85 Codroiu)- lamandache (74 Calinescu), Leţu, Niculaescu (9 Ţilica).
Antrenor: Cristian Balaşa. Flacăra: Chiran- Costache (83 Oprea), Matei, Oaie, Negrea- Zidaroiu (60 Cernea), Dinu, Vîrtej, Rosciuga (49 Oprescu)- Dragan, Roman (83 llie). Antrenor: Gabriel Paraschiv. Cartonaşe galbene: Nedelea (29), Calofir (66)/ Cernea (61). Cartonaş roşu:Matei (81).
Au arbitrat: Bogdan Neculcea, lonuţ Neacşu şi Marius Barbulescu (toti Bucureşti).
Observatori: Petrica Burcea (Giurgiu); Viorel Nicolescu (Videle). De 35 de minute a avut nevoie FC Pucioasa pentru a închide conturile cu rivala sa din judeţ în Liga a III a. Cine se aştepta la un derbi local echilibrat s-a lămurit repede că lucrurile nu se pot încheia decât cu un singur rezultat şi anume înfrângerea categorical a băieţilor lui Gabriel Paraschiv, care nu au avut nicio replica în faţa băieţilor de la FC Pucioasa.
Leţu a deschis scorul în minutul 3, anunţând dezastrul pentru oaspeţi. Cu puţin timp înainte de prima jumătate de oră a partidei, lucrurile erau rezolvate pentru că Ţilică mai perforase o data poarta nefericitului Chiran.
Ecuaţia învingătoarei a fost rezul-vată definitiv în minutul 35, când Tiberiu Calofir a punctat din nou pentru FC Pucioasa, stabilind nu doar scorul la pauză ci şi rezultatul final al unei par-tied fără istoric, care a consemnat superioritatea elevilor lui Cristi Bălaşa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

în perioada 19.11.2018 - 23.11.2018, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate

în perioada 19.11.2018 – 23.11.2018, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate, în instalaţiile de medie şi joasă tensiune; în acest sens vor fi întreruperi de energie electrică la micii consumatori şi consumatorii casnici, situaţi în următoarele localităţi: LUNI, 19.11.2018: Movila – parţial (09.00-16.00); Gheboaia – parţial […]