PSD Titu are o nouă echipă la conducerea organizației

0 0

La scurt timp după alegerile locale din septembrie anul trecut, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că toate organizațiile al căror candidat nu a reușit să câștige mandatul de primar vor intra într-un amplu proces de reconstrucție.
Printre aceste organizații se numără și PSD Titu, acolo unde au avut loc alegeri interne:
„După cum spuneam, imediat după alegerile locale din septembrie anul trecut, organizațiile care nu au câștigat mandatele de primar vor intra într-un amplu proces de reconstrucție.
Am început cu PSD Titu, iar din această după-amiază, președintele organizației este Laurențiu Costache, un tânăr care va demonstra că lucrurile se pot schimba în bine în orașul său!
Așteptările sunt mari, mai ales că oamenii din Titu au nevoie de o alternativă care să răspundă nevoilor lor.
Succes noului președinte ales și echipei sale!
PSD Dâmbovița le este alături!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Hotărâre CNSU: La incidență cumulată între 3-6 la mie, la evenimente sportive, culturale sau sociale pot participa, cu restricții, exclusiv persoane vaccinate, care au trecut prin boală sau testate!

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgență a adoptat în ședința de joi, 16 septembrie, Hotărârea numărul 70, prin care se propune stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pan-demiei de COVID-19.Principalele modificări propuse reglementează în primul rând desfășurarea unor activități din anumite domenii sociale și economice. Dacă incidența […]