PSD spune că  niciodată nu o să pună interesele politice mai presus de intereselor românilor

Date:

Prioritățile românilor sunt clare în această perioadă, iar oamenii politici trebuie să își adapteze agenda în raport cu așteptările pe care cetățenii le au.

PSD spune că  trebuie să  se concentreze pe rezolvarea problemelor din educație și întârzierile din PNRR.

Partidul Social Democrat și-a asumat responsabilitatea guvernării într-un moment dificil pentru România, după eșecul dreptei în a asigura stabilitate și luptele pentru funcții care au condus la pierderea majorității.

PSD nu este ca ei! În consecință, anunțul președintelui Marcel Ciolacu privind suspendarea temporară a negocierilor pentru rezolvarea problemelor actuale și pentru a purta discuții aprofundate pe programul de guvernare reprezintă soluția bună și o decizie care dovedește că PSD tratează cu maturitate actul de guvernare și se pliază pe agenda românilor.

Partidul Social Democrat  spune că are deja creionate propuneri concrete pentru asigurarea unei guvernări performante și sperăm să fie însușite de întreaga coaliție pentru a le implementa cât mai rapid.

” De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. 

Este clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor. 

De aceea, cred că, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale. Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată.

Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării.” a transmis președintele PSD, Marcel Ciolacu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...