PSD Dâmboviţa: Zeci de generaţii vor plăti incompetenţa şi aventura Guvernelor PNL

PSD Dâmboviţa spune că zeci de generaţii vor plăti incompetenţa şi aventura Guvernelor PNL. Mai mult, social-democraţii dâmboviţeni reconfirmă pe baza datelor FMI, că MINCIUNA este POLITICĂ de STAT pentru Cîţu, care a umflat din pix sprijinul antiCoVID la 4,45% din PIB, la finalul anului trecut, în flagrantă contradicţie cu datele FMI, respectiv 2,3% din PIB. Social-democraţii dâmboviţeni spun că astăzi, fMi plasează România pe un loc ruşinos, locul 124 alături de state africane privind sprijinul acordat în pandemie populaţiei şi economiei. Un comunicat al FMI care a analizat modul în care statele au intervenit pentru a sprijini populaţia şi mediul economic afectate de pandemie, plasează, din 191 de state, România pe locul 124 din perspectiva eforturilor făcute de stat în sprijinul populaţiei şi al mediului economic.

Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa a afirmat: „Guvernul Orban-Cîţu a scos România din Europa şi a dus-o în Africa! în 15 luni de guvernare de dreapta, datoria publică raportată la PiB a crescut cu 13 puncte procentuale.
Este o creştere halucinantă care nu se regăseşte în nimic, nici în venituri mai mari ale populaţiei, dimpotrivă, acum se îngheaţă sau se taie, nici în investiţii consistente, nici în sprijin economic pentru industria afectată de criza COVID-19.
Acest salt dramatic al datoriei publice ne arată clar incompetenta şi incapacitatea Guvernelor Orban şi Cîţu de a gestiona
ţara.”

Social-democraţii spun clar că în 2020, România a avut o alocare de 2,3 la sută din PIB pentru ceea ce înseamnă nu doar cheltuieli, ci şi amânare sau scutire la plată, în ciuda a ceea ce declara la începutul anului premierul Cîţu care spunea că a alocat 4,5 la sută din PlB pentru sprijinul populaţiei şi mediului economic.
PSD Dâmboviţa mai afirmă că se confirmă astfel încă odată avertismentele PSD privind incapacitatea şi incompetenţa guvernării liberale care, în pofida deficitului bugetar uriaş – 9,8% din PIB – şi a împrumuturilor halucinante de ZECl DE MILIARDE DE EURO, a lăsat de izbelişte firmele lovite de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alegeri pentru desemnarea delegatului sătesc de la Boboci şi Pădureni în Consiliul Local Dragodana

Pe 17 aprilie 2021, se convoacă cetăţenii cu drept de vot pentru desemnarea delegatului sătesc de la Boboci şi Pădureni în Consiliul Local Dragodana. Pe 17 aprilie 2021, de la ora 11:00, la Biserica Sf. Nicolae, se convoacă cetăţenii cu drept de vot din satul Boboci,comu-na Dragodana , la adunarea […]