PSD Dâmbovița: România NU trebuie să plătească despăgubiri de aproximativ 7 miliarde de euro și Opoziția este tot supărată

Date:

PSD spune că foștii premieri iresponsabili – Cioloș, Orban și Cîțu  au ingnorat cu bună știință toate avertismentele aducând România în pragul unei catastrofe financiare. 

” Am câștigat procesul Roșia Montană!!! Ne-am luptat pentru România pentru că era nedrept ca fiecare salariat și pensionar al acestei țări să fie penalizat pentru ticăloșia unor antiromâni! 

Mulțumesc echipei de avocați care a reprezentat România cu profesionalism, cinste și onoare! Românii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decât interesele naționale! 

Nu am acceptat jaful în cazul vaccinurilor anti-Covid, nu am făcut-o nici acum! 

Bravo, România!” , a transmis premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD

” Când USR și proaspătul lor aliat Ludovic Orban guvernau împreună, au plătit, în prima zi de mandat, 400 de milioane de euro despăgubiri fraților Micula. Apoi useriștii s-au ocupat de celebrul tun de 1 miliard de euro, bani aruncați pe vaccinuri care au expirat. Atunci erau fericiți împreună cu Vlăduț Voiculescu!

Aceștia sunt oamenii care vă vor cere votul în curând.”, a transmis PSD 

 Tot PSD  spune că victoria în dosarul Roșia Montană dezvăluie adevărații dușmani ai României și românilor.

” Au fost, până acum, nu mai puțin de trei avertismente distincte care arătau că România ar putea fi obligată la plata a miliarde de dolari, adresate de echipa de avocați miniștrilor Finanțelor din mandatele Cioloș, Orban și Cîțu. 

Prim-ministrul Marcel Ciolacu și-a făcut cu onestitate datoria! Nu a dezvăluit nimic nou! Doar a expus clar, public, riscul uriaș al unei sentințe nefavorabile României în dosarul Roșia Montană. Orice înalt demnitar responsabil avea datoria morală față de țara sa să facă acest lucru!

Prin reproșurile aduse prim-ministrului Marcel Ciolacu, după verdictul în favoarea României, toată aripa de dreapta reprezentată de cei trei foști premieri continuă dezinformarea, într-o încercare disperată de a-și ascunde vinovăția. 

Domnilor, faptele vorbesc! Din cauza delăsării ori a inconștienței guvernelor de dreapta, conduse de domniile voastre, România a plătit și continuă să plătească din greu: a plătit, din dispoziția fostului premier Orban, sute de milioane de euro fraților Micula, a plătit alte sute de milioane de euro pentru vaccinuri inutile și riscă să plătească alte sute de milioane în urma procesului cu Pfizer, urmează alte zeci de milioane pentru ajutor de stat acordat Blue Air și respins de Comisia Europeană! Acestea sunt fapte care au dăunat României și românilor! ” a transmis liderul Grupului parlamentar PSD, deputatul Ciprian Serban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...