PSD Dâmbovița are în desfășurare campania  de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie

Date:

PSD Dâmbovița a început campania de strângere de semnături pentru depunerea candidaturilor de primar și Consiliul Local, președinte CJ Dâmbovița și Consiliul Județean, Parlamentul European.

Nu este nu e o simplă acțiune de campanie, ci un dialog foarte serios pe care primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan îl are cu târgoviștenii. 

”  Pentru mine, nu e o simplă acțiune de campanie, ci un dialog foarte serios pe care-l am cu târgoviștenii. Mă știți foarte bine din campaniile trecute: voi fi lângă activiștii noștri pe stradă, în cartiere și vom sta de vorbă cu fiecare dintre dumneavoastră. În definitiv, este și aceasta o primă reflecție a muncii noastre și a modului cum este perceput mandatul nostru administrativ.

Vă chem alături de noi, să fiți parte a victoriilor ce vor urma. Nu vă promit altceva decât aceeași energie și putere de muncă; și poate chiar mai multă ambiție! Ne vedem pe teren” w transmis primarul Cristian Stan 

” Împreună Reușim!

Astăzi, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, am dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților #PSD #DÂMBOVIȚA la alegerile din 9 iunie.

Fiecare semnătură contează și știm că ne putem baza pe dumneavoastră pentru a avea cele mai bune rezultate la alegerile pentru funcțiile de primari, consilieri locali și județeni, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și parlamentari europeni.

În ultimii 4 ani, am format o echipă excelentă și am muncit în fiecare localitate. Vom continua să facem același lucru și în viitor. Mulțumim pentru sprijinul vostru!

#ÎmpreunăReușim! 

#PSD #Dâmbovița”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...