PSD Dâmboviţa a depus la BEJ candidaturile pentru Consiliul Judeţean

I.B.
0 0

PSD DAMBOVITAPSD Dâmboviţa a depus la Biroul Electoral Judeţean candidaturile pentru Consiliul Judeţean în vederea alegerilor locale din 5 iunie, la înregistrarea dosarelor fiind prezentă echipa partidului în frunte cu preşedintele Adrian Ţuţuianu, care îşi doreşte un nou mandat de patru ani.
„Este o listă cu oameni cu experienţă în domeniile lor de activitate, care cu siguranţă ştiu ce este de făcut pentru judeţul Dâmboviţa. Au fost depuse şi un număr de 56.865 de semnături. Eu cred că este o listă de candidaţi foarte bună, am curajul să spun că este cea mai bună pe care a prezentat-o Partidul Social Democrat în ultimii ani, la ultimele competiţii electorale. Dacă facem o analiză statistică avem 29 de bărbaţi pe listă, 66%, avem 15 femei, 34%, avem 10 colegi sub 35 de ani, 21%. Media de vârstă a acestei liste este de 45 de ani. Dacă facem o analiză pe profesii, cadre didactice universitare şi cercetători avem 5, cu studii doctorale avem 7 persoane pe această listă, avem 7 jurişti, 9 economişti, 11 ingineri, 8 cadre didactice din învăţământul preuniversitar, 2 medici, un psiholog, un teolog, un arhitect şi un tenor. Am depus lista într-o zi ploioasă, dar ploaia aduce totdeauna bogăţie şi sunt convins că va fi bogăţie şi pentru Partidul Social Democrat, noi suntem mai modeşti decât domnul Miculescu de la PNL, noi ne-am propus doar 51%, adică 18 consilieri judeţeni şi ne-am propus să câştigăm 60 de primării. Sunt convins că cele două obiective pe care ni le-am propus sunt perfect realizabile, sigur, prin munca susţinută a noastră a tuturor şi a echipei Partidului Social Democrat din fiecare localitate. În susţinerea listei noastre vom depune mai multe bibliorafturi cu semnături, am strâns 56.865 de semnături. (… ) Ne propunem dezvoltarea armonioasă a judeţului şi a tuturor unităţilor administrativ teritoriale. Vom sprijini toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică a primarilor, este un angajament pe care mi l-am luat în 2012, am sprijinit pe toată lumea, chiar dacă uneori mi-am supărat proprii colegi de partid. Voi sprijini pe toţi cei 89 de primari din judeţ să ducă la capăt proiectele în curs şi să acceseze proiecte noi. Nu dorim să repetăm trecutul cu împărţirea judeţului pe culori politice. Vom sprijini toate comunităţile etnice şi religioase, de la lucrări de infrastructură până la activităţi care ţin de afirmarea propriei identităţi. Ca final, proiectul nostru este un proiect pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa şi se derulează sub ceea ce PsD şi-a propus, să fie aproape de oameni. Eu îi rog pe cetăţenii din judeţul Dâmboviţa să voteze PSD, avem nevoie de primari buni în toate localităţile, avem nevoie de majorităţi în consiliile locale create în jurul PSD şi ne dorim să avem o majoritate consistentă în Consiliul Judeţean, iar o majoritate consistentă înseamnă 18 consilieri şi sigur vom asocia la guvernarea locală partenerii noştrii din ALDE şi din Partida Romilor, cu care avem o înţelegere în judeţ. Ne dorim o majoritate cât mai largă în acest proiect”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
LISTA PSD Dâmboviţa pentru CJ Dâmboviţa
– Adrian Ţuţuianu
– Alexandru Oprea
– Corneliu Ştefan
– Claudia Gilia
– Alin Manole
– Liviu Stoica
– Adrian Dumitru
– Daniel Comănescu
– Mioara Costache
– Sache Neculaescu
– Mihai Stănescu
– Luminiţa Olaru
– Mihai Istrate
– Alexandru Diniţă
– Liviu Vasilescu
– Cezarina Necula
– Luciana Cristea
– Valeriu Fulga
– Iulian Oprea
– Luisa Greaca
– Florian Georgescu
– Claudiu Popescu
– Gheorghe Ivan
– Florina Mureşan
– lonuţ Lăscaie
– Gabriela Caceamac
– Alin Niţescu
– Cornelia Stan
– Pavel Bărculeţ
– Cristina Ilinca
– Pojor Spânu
– Georgiana Niţă
– Mihai Petrescu
– Ruxandra Dragomir
– Nicolae Obrejan
– Ileana Nicolăescu
– Vlăduţ Niculae
– Florian Leotescu
– Marin Matei
– Georgeta Dumitru
– Constantin Cazacu
– Mircea Pătrascu
– Luminiţa Vasile
– Valentin Gîtman

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Shakespeare, mai etern ca niciodată

2016 este anul Shakespeare. Teatrul „Tony Bulandra” amarcat ziua de 23 aprilie prin punerea în scenă a cvasicelebrei piese shakespeare-ene „Romeo şi Julieta”, în regia originală a Irinei Niculescu. Dar, revenind la Shakespeare, trebuie să recunoaştem că se ştiu puţine lucruri despre el. S-a ajuns până acolo încât, în secolul […]