PSD a demonstrat în ultimii patru ani că lucrurile bune se fac doar în echipă! 

Date:

Angajamentele luate de PSD Dâmbovița în fața dâmbovițenilor au depășit nivelul de idee și au devenit proiecte aflate în diferite stadii de implementare.

În fiecare comună, sunt în derulare Investiții majore.

” Pot spune că a fost o adevărată luptă să menținem județul pe locul pe care îl merită, primul din regiune ca sume atrase din fonduri europene. Am fost primii din țară care am semnat finanțarea a 137 de proiecte ce se implementează în comunele, orașele și muncipiile județului nostru. Investim în infrastructură, sănătate, învățământ, turism, mediu și sport!

Cu toții ne-am mobilizat și am acționat ca atare! Am colaborat așa cum este normal să se întâmple într-o echipă care are ca scop transformarea județului Dâmbovița într-un județ mult mai bun, mai frumos și mai sigur. Fiecare proiect finalizat, fiecare pas înainte pe care îl facem reprezintă o dovadă a faptului că, atunci când ne unim forțele, reușim să îndeplinim promisiunile făcute dâmbovițenilor.

Mulțumesc tuturor celor care participă activ la această dezvoltare și tuturor cetățenilor care se implică în comunitate. Fiecare contribuție contează și este apreciată!

Împreună transformăm Dâmbovița într-un loc în care toți ne dorim să trăim, să lucrăm și să ne creștem copiii. Vă invit să continuăm să lucrăm și să construim împreună pentru a face din județul nostru un exemplu care poate fi urmat.” a transmis Corneliu Stefan, președinte PSD DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...