Protocol de colaborare între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități și Federația Română de Canotaj, pentru integrarea prin sport a persoanelor cu dizabilități

0 0

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), Marius Budăi, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități (ANPDPD), Mihai Tomescu, și președintele Federației Române de Canotaj (FRC), Elisabeta Lipă, au semnat un protocol de colaborare în vederea creșterii accesului și a participării persoanelor cu dizabilități la activități sportive.

Demersul are în vedere implementarea Convenției privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități și obligațiile ce decurg din ratificarea acesteia, cu privire la dreptul persoanelor cu dizabilități de a participa la activități sportive în condiții de egalitate cu ceilalți.

Potrivit documentului semnat, MMSS și ANPDPD vor susține participarea persoanelor cu dizabilități la activități sportive, vor sprijini identificarea celor care sunt interesați să practice acest sport și vor mediatiza activitățile desfășurate de FRC. De asemenea, părțile semnatare colaborează pentru organizarea de evenimente sportive de canotaj pentru aceste persoane.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primele rezultate ale acțiunilor de control operativ ale DGAF

Așa cum s-a anunțat încă de săptămâna trecută, ANAF, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală, a demarat o serie de acțiuni de control operativ. Astfel,în perioada 18-20 mai a.c. s-au desfășurat controale la contribuabili care importă,achiziționează intracomunitar și desfășoară comerț cu legume-fructe în principalele centre angro din țară și la societăți […]