Protestul Caselor Județene de Sănătate

Date:

O nouă zi de protest la sediile tuturor Caselor Județene de Sănătate, la sediul Casei de Sănătate a Municipiului București și la CNAS – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Protestul este organizat de Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate (FSCAS), afiliată la Blocul Național Sindical. 

 Președintele Blocul Național Sindical, Dumitru Costin, alături de conducerea Federației Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, afiliată la BNS, vor susține declarații de presă joi, 9 noiembrie 2023, pe tema protestului generalizat organizat pe perioadă nedeterminată la nivelul Casei Naționale de Sănătate, Casei de Sănătate a Municipiului București, Caselor Județene de Sănătate și Casei de Asigurări  de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești. 

Reamintim că, pe perioada protestului, angajații Casei asigură doar urgențele între orele 08.00-09.00 și 16.00-17.00, precum: serviciile pentru duplicarea cardurilor de sănătate, aprobări pentru aparate de oxigen, stome sau servicii necesare gravidelor ori persoanelor cu dizabilități. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...