Proiectul tehnic al noului stadion ce urmează a se construi în Târgoviște, în zona Dâmbovița Mall, a fost prezentat la CNI

Date:

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a fost la sediul Companiei Naționale de Investiții,  unde a participat la întâlnirea în care antreprenorul care a câștigat licitația publică a făcut o prezentare a proiectului tehnic al noului stadion ce urmează a se construi în Târgoviște, în zona Dâmbovița Mall, un adevărat complex sportiv județean, regional  și european. 

Noul stadion  este dispus pe subsol, parter și trei etaje, va  avea o capacitate de 12.402 locuri,vestiare ultramoderne pentru jucători, arbitrii, săli de antrenament, săli de recuperare,  pistă de atletism, peste 500 de locuri de parcare din care 23 pentru persoanele cu dizabilități și 29 de locuri de parcare pentru motociclete. Vor fi 100 de locuri pentru biciclete, 2 locuri de parcare în subsol pentru autocarele echipelor.

Nu vor lipsi spațiile comerciale.

Trebuie  să  menționăm  că va exista și un al doilea teren de antrenament.   De asemenea, au fost prevăzute: 712 locuri VIP; 165 locuri mass-media, 105 locuri pentru presă și 60 de locuri pentru comentatori; 75 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și 75 de locuri pentru însoțitorii acestora.

 Conform proiectului tehnic, stadionul va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri.

Construcția se va ridica pe terenul pus la dispoziție de CJ Dâmboviţa, forul județean are și o contribuție financiară în  implementarea acestui proiect. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...