Proiectul „STOP BULLYING” a ajuns şi la Târgovişte

0 0

Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgovişte a fost gazda a două activităţi preventive, în cadrul unei campanii naţionale de prevenire a abuzurilor asupra minorilor, organizate de structura de prevenire a criminalităţii din cadrul IPJ Dâmboviţa.
La activitate au participat şi reprezentaţi din cadrul Institutului pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii-I.G.P.R. şi de la Asociaţia „Telefonul Copilului”.
„STOP BULLYING” este un proiect initiat de Asociaţia Telefonul Copilului, care îşi propune să atragă atenţia asupra unei probleme cu care se confruntă foarte mulţi copii şi adolescenţi, fie la şcoală, fie în cercul de cunoştinţe. O problemă căreia în România nu i se acordă o foarte mare importanţă, dar care în alte state se regăseşte printre problemele cele mai importante din domeniul protecţiei drepturilor copilului.
„STOP BULLYING” este primul
proiect de acest fel derulat în România, declanşat de Asociaţia Telefonul Copilului pe fondul înregistrării unui număr tot mai mare de solicitări de consiliere şi îndrumare din partea copiilor şi adolescenţilor, la 116 111.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost adoptat proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii

Cu 174 de voturi „pentru”, 98 de voturi „împotrivă” şi trei abţineri, Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de cameră decizională, proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Potrivit proiectului, au fost propuse 33 de companii de stat care pentru a face parte din Fondul […]